Certyfikat
Nie
Powiat Rzeszowski / Gmina Rzeszów
Kawa ziarnista Brazylia blend 60/40:
Blend: 60% Arabica / 40% Robusta
Profil smakowy: gorzka czekolada, orzech
Stopień palenia: Medium roast
Polecane metody parzenia: ekspres automatyczny, automat vendingowy.
Idealna kompozycja Arabik z Robustą w proporcji 60/40. Mieszanka kawy skierowana jest do szerokiego grona miłośników kawy, którzy cenią sobie smak, aromat i jakość produktu. Idealna do przyrządzenia espresso jako bazę do Twojej ulubionej kawy z mlekiem. Jego smak będzie wyraźny i dobrze wyczuwalny. Świetnie sprawdza się w biurowych automatach i domowych ekspresach wszelkiego rodzaju.
Profil smakowy: gorzka czekolada, orzech
Stopień palenia: Medium roast
Polecane metody parzenia:
Ekspres automatyczny, automat vendingowy.
Po odpowiednim zmieleniu idealna również do przygotowania tradycyjnymi metodami (kawiarka, kawa po turecku, kawa parzona).
Więcej informacji na stronie sklepu internetowego: https://boskiezrodlo.pl/