690 119 848

infolinia: 730  - 2100
UWAGA! TELEFON DO WYSTAWCY ZNAJDUJE SIĘ NA POMARAŃCZOWYM TLE PRZY OGŁOSZENIU
e-mail: podkarpackiebazarek@podrb.pl
 FacebookPolski Ebazarek

DODAJ OGŁOSZENIE
Jak dodać ogłoszenie ?
Pomoc dla Ukrainy
POMOC DLA UKRAINY
Dam pracę / przyjmę do pracy

PEKLOSÓL

Certyfikat

Certyfikat

Nie

Produkt ekologiczny

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Wysyłka

Tak

Odbiór osobisty

Odbiór osobisty

Nie

Dowóz do klienta

Dowóz do klienta

Nie

Do uzgodnienia

Do uzgodnienia

Tak

Jasło

Powiat Jasielski / Gmina Jasło

Cena:

  • 500 g - 1,90 zł 
  • 1 kg - 3,70 zł 

Peklosól służy do produkcji zalewy solankowej, do nastrzykiwania lub wcierania na sucho. Do solenia i peklowania nadaje się mięso wszystkich rodzajów zwierząt rzeźnych. Najczęściej pekluje się mięso wieprzowe, na które peklowanie wpływa uszlachetniająco, nadając mu specyficzną barwę, smak i zapach

Dozowanie: 15-30 g na 1 kg mięsa

Składniki : Chlorek sodu – NaCl, czyli sól kuchenna 98,4%, Azotyn sodu – NaNo2, azotan III zwany nitrytem w ilości 0,5 – 0,6% na kg masy mieszanki.

Okres i warunki przechowywania: Przechowywać w zamkniętych opakowaniach, chronić przed uszkodzeniami opakowań, zabrudzeniem, zamoczeniem i pochłanianiem obcych zapachów.

Inne produkty sprzedającego

Artykuły

Panele dyskusyjne