Certyfikat
Nie
Powiat Krośnieński / Gmina Rymanów
Panierka keto/LCHF niskowęglowodanowa 200g
naturalna, bez konserwantów, lokalna
Nasza panierka powstała z prostych składników, a wyprodukowała ją lokalna piekarnia, gdzie wszystko jest robione z wielką cierpliwością oraz pasją. Dzięki temu dostajecie wysoką jakość i samo zdrowie. Ma niską zawartość węglowodanów i prosty skład. Świetna jest dla osób na diecie ketogenicznej i na tzw. low carb (niskowęglowodanowej). Przy smażeniu uzyskuje piękny złoto-brązowy kolor i staje się chrupiąca. Gwarantujemy, że będziecie bardzo zadowoleni z jej smaku!
Idealna jako alternatywa dla zwykłej bułki tartej, czyli do obtaczania, posypywania i nadawania gęstości w potrawach.
Do kotletów, kotletów mielonych, fasolki szaragowej, ryb, zup, sosów, gulaszy itp.
Mąka migdałowa, błonnik ziemniaczany, białko pszenne, inulina, drożdże, sól, woda
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 1528 kJ/365 kcal; tłuszcze: 13g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6g; węglowodany: 8g, w tym cukry: 1,9g; błonnik: 16g; Białko: 37g; sól: 0,5g
Przechowywać szczelnie zamkniętą, w suchym miejscu - koniecznie z dala od wilgoci i w temperaturze pokojowej.