690 119 848

infolinia: 730  - 2200
UWAGA! TELEFON DO WYSTAWCY ZNAJDUJE SIĘ NA POMARAŃCZOWYM TLE PRZY OGŁOSZENIU
e-mail: podkarpackiebazarek@podrb.pl
 FacebookPolski Ebazarek

DODAJ OGŁOSZENIE
Jak dodać ogłoszenie ?
Pomoc dla Ukrainy
POMOC DLA UKRAINY
Dam pracę / przyjmę do pracy

Mieszanka błonnikowa keto/LCHF do wypieku chleba niskowęglowodanowego 500 g

Certyfikat

Certyfikat

Nie

Produkt ekologiczny

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Wysyłka

Tak

Odbiór osobisty

Odbiór osobisty

Nie

Dowóz do klienta

Dowóz do klienta

Nie

Do uzgodnienia

Do uzgodnienia

Nie

Rymanów

Powiat Krośnieński / Gmina Rymanów

  • ZASTOSOWANIE

Jako ważny dodatek z błonnikiem - do wypieku chleba, bułek i innych rodzajów pieczywa.
Z 1 opakowania możecie upiec aż 5 bochenków chleba o masie 400 g.

  • SKŁAD

Błonnik ziemniaczany, błonnik owsiany, nasiona babki płesznik, kamień winny, skrobia kukurydziana, wodorowęglan sodu (soda oczyszczona)

Wartość odżywcza w 100g produktu:

Wartość energetyczna: 191 kcal; tłuszcze: 1,7g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3g; węglowodany: 13,5g, w tym cukry: 0,3g; Białko: 8,4g; sól<1g

  •  O PRZECHOWYWANIU

Przechowywać szczelnie zamknięty, w suchym miejscu i w temperaturze pokojowej.

  • PROPOZYCJA PRZYGOTOWANIA 

Składniki na dwa mniejsze bochenki:

- 500g białego twarogu

- 6 jajek

- łyżeczka soli

- 200g naszej mieszanki do wypieku chleba

- 200ml wody

- 2 garści słonecznika (można pominąć) 

Wykonanie:

Twaróg mielimy przy pomocy robota kuchennego. Dodajemy jajka, mieszamy. W trakcie pracy miksera powoli wsypujemy naszą mieszankę, sól i wodę, dodajemy słonecznik. Kiedy wszystkie składniki będą połączone, z powstałego ciasta formujemy dwa bochenki chleba i przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Chleby można posypać słonecznikiem.

Pieczemy 80min w temperaturze 180°C.

Inne produkty sprzedającego

Artykuły

Panele dyskusyjne