690 119 848

infolinia: 730  - 1530
UWAGA! TELEFON DO WYSTAWCY ZNAJDUJE SIĘ NA POMARAŃCZOWYM TLE PRZY OGŁOSZENIU
e-mail: podkarpackiebazarek@podrb.pl
 FacebookPolski Ebazarek

DODAJ OGŁOSZENIE
Jak dodać ogłoszenie ?
Pomoc dla Ukrainy
POMOC DLA UKRAINY
Dam pracę / przyjmę do pracy

Kabanosy wieprzowe

Certyfikat

Certyfikat

Nie

Produkt ekologiczny

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Wysyłka

Tak

Odbiór osobisty

Odbiór osobisty

Tak

Dowóz do klienta

Dowóz do klienta

Nie

Do uzgodnienia

Do uzgodnienia

Nie

Rogóżno

Powiat Łańcucki / Gmina Łańcut

Tradycyjne kabanosy z mięsa wieprzowego

W Polsce kabanosy wieprzowe są jednym z najpopularniejszych rodzajów wędlin, spożywanych na co dzień jako przekąska lub dodatek do kanapek. Ich wyjątkowy smak i konsystencja sprawiają, że są często wybierane jako przekąska na imprezach i spotkaniach towarzyskich.

Kabanosy wieprzowe mają także swoje korzenie w tradycji kulinarnych polskich wsi. Dawniej były wytwarzane na potrzeby gospodarstw rolnych, gdzie mięso wieprzowe było powszechnie dostępne. Kabanosy były wtedy wytwarzane na własne potrzeby i stanowiły ważny element kultury kulinarnej wiejskiej społeczności.

Kabanosy wieprzowe bez konserwantów

Warto zwrócić uwagę na skład kabanosów wieprzowych, ponieważ niektóre wersje dostępne w handlu mogą zawierać sztuczne dodatki i konserwanty. Zdrowe kabanosy wieprzowe powinny być wytwarzane z naturalnych składników, takich jak mięso, sól, cukier, czosnek i papryka. Dlatego warto wybierać produkty od renomowanych producentów, którzy zawsze stawiają na jakość i naturalność swoich produktów.

Kabanosy wieprzowe - wyprodukowane są z mięsa wieprzowego od lokalnych rolników bez konserwantów w jelicie naturalnym. Kiełbaski cienkie o wyraźnym smaku świeżo zmielonego pieprzu i czosnku, wędzone w naturalnej wędzarni, wolno suszone z wykorzystaniem ciepła z pieców chlebowych. Kabanosy suche o długiej trwałości nadające się w podróż jako zakąska.

Więcej informacji na stronie sklepu internetowego: https://sklepanmar.pl/

Inne produkty sprzedającego

Artykuły

Panele dyskusyjne