Certyfikat
Nie
Powiat Łańcucki / Gmina Łańcut
Kiełbaszanka - NOWOŚĆ - Ciekawa wędlina - kiełbasa z dodatkiem kaszy gryczanej (20%). Wędlina z wieprzowego mięsa kiełbasianego z dodatkiem kaszy gryczanej. Nadaje się zarówno do gotowania jak i smażenia. Kiełbaszanka podobnie jak kaszanka doskonale nadaje się na grilla lub do dań z kapustą. Cieszy się ogromną popularnością wśród klientów.
Czym jest kiełbaszanka
Kiełbaszanka, znana również jako kiełbasa z dodatkiem kaszy gryczanej, to wyjątkowe danie, które łączy w sobie tradycję smaków ze zdrowymi składnikami. To połączenie sprawia, że kiełbaszanka staje się ulubionym wyborem miłośników kuchni grillowej oraz smakoszy poszukujących unikalnych doznań kulinarnej przyjemności.
Głównym składnikiem kiełbaszanki jest kiełbasa, a w szczególności ta o doskonałej jakości, bogatym smaku i odpowiedniej miękkości. Dodatkiem, który wyróżnia to danie, jest kasza gryczana, która wnosi nie tylko unikalny smak, ale także wartości odżywcze, wzbogacając całość potrawy.
Kiełbasa z kaszą gryczaną na grilla
Jedną z największych zalet kiełbaszanki jest to, że doskonale nadaje się na grilla. Podczas grillowania kiełbasa nabiera subtelnej nuty dymu, co jeszcze bardziej podkreśla jej smak i nadaje charakterystyczne smakowe akcenty. Zarówno mięso, jak i kasza gryczana stają się niezwykle soczyste, a struktura kiełbaszanki jest idealna do podania na chrupiącej bułce lub jako dodatek do sałatek.
Więcej informacji na stronie sklepu internetowego: https://sklepanmar.pl/