Innowacja w produkcji
PRZEDBIESZCZADY W DOLINIE WISŁOKA
GOSPODARSTWO EKOAGROTURYSTYCZNE
Jesteśmy małym gospodarstwem ekologicznym posiadającym certyfikat. Produkujemy kozie sery i inne zdrowe wyroby. Mimo niełatwych czasów nasza serowarnia pracuje, sery dojrzewają… a nasze kózki wypasane naturalnymi tradycyjnymi metodami - dają pyszne mleczko. Jesteśmy producentem serów kozich, który podlega Powiatowej Inspekcji Weterynaryjnej oraz Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
W swojej ofercie mamy ser kozi:
- Bundz – łagodny w smaku, słodki i delikatny
- Biały naturalny – o delikatnym smaku, wysokiej wartości odżywczej, niskiej zawartości tłuszczu
- Ser kozi – ostry, pikantny doskonale komponuje się z warzywami, oliwą oraz owocami morza oraz wytrawnym winem. Można ją zapiekać, dodawać do farszów oraz podawać do sałatek czy przekąsek. Nasz Przedbieszczadzki kozi ser dojrzewa zwykle pół roku
- Ser kozi biały wędzony o wyraźnym zapachu i smaku
- Ser wołoski wytwarzany jest z mleka koziego, łagodny w smaku
- Ziołowy z naszą mieszanką ziół leczniczych
- Paprykowy czyli na ostro
- Z pieprzem zielonym młotkowanym o lekko pikantnym smaku
- Z czosnkiem niedźwiedzim - nie ma on formy ząbków, lecz liści, które zawierają najwięcej prozdrowotnych właściwości i są jego najczęściej jadaną częścią. Czosnek niedźwiedzi zbieramy w kwietniu a następnie go suszymy, uprawa pochodzi z naszego gospodarstwa
- Z pomidorem suszonym, czosnkiem i bazylią
- Z czarnuszką – czarnuszka jako lekarstwo na problemy żołądkowe. Czarnuszka przyczynia się również do naturalnej detoksykacji organizmu
Zapraszamy do składania zamówień poprzez winiwant@interia.pl , Messengera, tel.507570208/ 508776193/ 134318838, www.facebook.com/przedbieszczady
Jeśli chcecie wiedzieć więcej o nas zapraszamy na www.przedbieszczady.pl
W obecnej sytuacji swoje produkty wysyłamy przesyłką kurierską, prosto do drzwi, przy zachowaniu szczególnych warunków higienicznych.