Certyfikat
Nie
Powiat Jasielski / Gmina Jasło
Do wytworzenia 100 g gotowego wyrobu zużyto 130 g mięsa.
Szynka staropolska – ten sam smak, który zachwyca naszych klientów od pokoleń. Dzięki zastosowaniu odpowiedniego i dokładnego procesu produkcji pod okiem wykwalifikowanych pracowników, nasza szynka zachwyca swoją nienaganną strukturą, a jej kruchość urzeka podniebienia klientów w różnych zakątkach naszego kraju. Nie zawiera jakichkolwiek konserwantów, sztucznych barwników oraz „ulepszaczy” smaku, dzięki czemu zachowuje naturalne odcienie koloru różowego oraz wyśmienity smak.
Szynka Staropolska doskonale sprawdzi się jako danie główne na rodzinnym stole, podana wraz z ulubionymi dodatkami.
Składniki: mięso wieprzowe(98%), woda, cukier, sól, ocet, glukoza, aromaty (seler).
Produkt może zawierać śladowe ilości selera.