Certyfikat
Nie
Powiat Sanocki / Gmina Komańcza
Kwas chlebowy to wyjątkowy napój otrzymywany poprzez fermentację chleba na zakwasie, który słynie z licznych właściwości zdrowotnych. Spożywanie go wzmacnia odporność, poprawia trawienie oraz sprzyja odchudzaniu. Jednak to jego niezwykła zdolność do gaszenia pragnienia i orzeźwiania czyni go szczególnie popularnym w czasie upałów. Ma delikatnie różowy kolor, przyjemnie się pieni.
Pojemność: 350ml, Produkt wegański.
W przeciwieństwie do wielu innych napojów gazowanych, nie jest nasycany dwutlenkiem węgla, co czyni go wyjątkowo lekkim i orzeźwiającym. Kwas chlebowy jest prebiotykiem zawierającym korzystne dla zdrowia bakterie kwasu mlekowego. Dzięki temu wpływa on korzystnie na nasz układ trawienny i przemianę materii, co przyczynia się do poprawy ogólnego stanu zdrowia.
Skład:
Okres ważności: 12 miesięcy. Po otwarciu przechowywać w lodówce.