Certyfikat
Nie
Powiat Przeworski / Gmina Kańczuga
Agrest w czekoladzie deserowej to idealne połączenie kandyzowanych owoców agrestu wraz z aksamitną czekoladą. To pomysł na przekąskę w podróży, na co dzień, na uczelnię czy podczas niezapowiedzianej wizyty gości. Agrest to zapomniany owoc, który teraz wkracza w progi naszej oferty, aby przypomnieć Wam dawne czasy kompotów agrestowych. Ta przekąska to smak dzieciństwa i beztroski. Idealnie komponuje się z zieloną herbatą, ale jest także świetnym dodatkiem do popołudniowej kawy. Agrest pozyskiwany jest z polskich upraw, a następnie poddany jest procesowi kandyzowania i oblewania aksamitną, pyszną czekoladą. Agrest w czekoladzie deserowej to przekąska dla dużych i małych. W bakalie sklep znajdziecie najsmaczniejsze i najbardziej pożądane czekoladowe smakołyki w świecie bakalii.
Agrest kandyzowany 62%, czekolada 25% – masa kakaowa min 35% w czekoladzie, oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne, cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (palmowy), syrop glukozowo-fruktozowy, syrop glukozowy, mąka ryżowa, emulgatory: (lecytyna (z soi) E476), maltodekstryna, guma arabska, olej kokosowy, regulator kwasowości – kwas cytrynowy E 330, aromat. Może zawierać mleko, orzechy.
Sposób przechowywania:
Produkt należy przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Rekomendowana temperatura przechowywania: 5-18 ° C.